by
on
under
Permalink

Dusch och återhämtning efter träningen – ta hand om din kropp

För att du ska må bra är det lika viktigt med rörelse och motion som det är med återhämtning. Att ge dig själv tid för avslappning är ett sätt för din kropp att ladda batterierna. När du tränar påbörjar kroppen en process där den bryter ner dina muskler. Och uppbyggnaden av dem startar inte förrän kroppen får vila igen.

Unna dig en avslappnande dusch eller bad

Ett bra sätt att koppla av kan vara exempelvis en lång skön dusch, eller varför inte ett bad. Vi är många som finner njutning i att ligga en stund i ett varmt bad. Efteråt känner vi oss ofta avslappnade och det ger vår kropp goda förutsättningar för återhämtning.

Något som verkligen kan höja känslan i duschen och badet är bra och väldoftande produkter. Att få tvätta håret med ett lyxigt schampo med hög kvalitet kan faktiskt ge oss ett större välbefinnande. Liksom att få ligga en stund i badet med en skummande badolja som doftar härligt.

Shoppa välgörande produkter online

På nätet kan du enkelt handla produkter för rengöring som förhöjer din stund i badet eller duschen. Klicka hem några nya favoriter redan idag. Och se till att alltid avsätta tid för välgörande avkoppling.